321Start! 

 

 

Jufjuf is een samenwerking aangegaan met uitgeverij Zwijsen en inrichtingsexpert BOERplay. Samen hebben we een lespakket ontwikkeld voor het primair onderwijs voor bewegend leren; 321Start! Het pakket ondersteunt taal, rekenen, motoriek en sociaal-emotionele ontwikkeling. 321Start! is een compleet lesprogramma voor het primair onderwijs (onder-, midden- en bovenbouw). 

Wat is 321Start!

 

Doel
Bewegend leren laagdrempelig maken door een kant en klaar product te leveren waar groep 1 tot en met 8 meteen mee aan de slag kan.

 

Inhoud
Bij aanschaf van het 321Start! pakket ontvang je:

  • Een training op maat door Jufjuf;
  • 6 spelaanleidingen die geplaatst worden op de speelplaats door Boerplay;
  • 3 mappen vormgegeven door Zwijsen met daarin:
    - Lesbrieven voor ob, mb en bb. Met verrassende spelideeën gekoppeld aan de SLO doelen.
    Materiaalkaarten waarmee alle lesdoelen die opgenomen zijn in de map ingeoefend kunnen worden.


Werkwijze
BOERplay komt vrijblijvend een plan maken voor de inrichting van uw schoolplein met de 6 spelaanleidingen. Na plaatsing komt Jufjuf een enthousiasmerende workshop geven zodat je bewegend leren op een verantwoorde effectieve wijze kan implementeren in het leeraanbod van de leerlingen. Wij denken out of the box en laten de veelzijdigheid van de spelaanleidingen zien en beleven. Wij laten de lessen en uitgewerkte materialenkaarten bij jou op school achter zodat het team de volgende dag meteen in beweging kan komen.

 

Opbrengst
Het pakket ondersteunt taal- en rekenvaardigheden, stimuleert cognitieve functies, motoriek en sociaal-emotionele ontwikkeling. Door buiten actief bezig te zijn met de lesstof, wordt het brein in werking gezet en blijft de lesstof letterlijk beter hangen. Heerlijk in de buitenlucht (meer zuurstof) en in het daglicht (geen kunstlicht) leren we weer focussen.
Leerkrachten en leerlingen gaan weer met plezier leren. Dit zorgt voor plezier, betrokkenheid en door de effectiviteit veel betere resultaten.

 

Downloads

 

Snel een indruk van het compleet bewegend leren-lespakket voor het primair onderwijs voor op het schoolplein met de video over 321Start!

Bewegend leren is een aantrekkelijke afwisseling van zitten en bewegen, theorie en praktijk, en goed voor de samenwerking van de hersenhelften. 

SAMENWERKINGSPARTNERS

 

> BOERplay
> Uitgeverij Zwijsen

 

 

CONTACT

Rietje Goosen
E-mail: rietje@jufjuf.nl
Mobiel: 06-13316579

SOCIALE MEDIA